NATIONALE VACATUREBANK

Concurrenten als Indeed, Monsterboard en Google Jobs roepen om het hardst dat zij de beste vacaturesite zijn. Hoe zorgen we voor onderscheidend vermogen en verdiende aandacht voor Nationale Vacaturebank?
Hoe verdienden we de aandacht?

Nationale Vacaturebank is meer dan alleen een vacaturebank met de meeste vacatures, we doen ook ons best om ervoor te zorgen dat jij de baan vindt die bij je past. We zetten vol in op de Attention Trigger Hulp om te laten zien dat Nationale Vacaturebank de helpende autoriteit is bij het vinden van een baan.
Het idee
We ontwikkelden de overall strategie en pay-off: “Alles op alles voor jouw baan”. Deze onderscheidende merkbelofte maakt Nationale Vacaturebank waar door alle mogelijke banen te
vinden, het vernieuwde platform met slimme filters en een persoonlijk advies van een carrière mentor.
UITWERKING EN MIDDELEN
Met een volledige re-branding en een gloednieuw platform laat Nationale Vacaturebank zich van haarsterkste kant zien. In de campagne, compleet in de vernieuwde stijl, bevestigt Nationale Vacaturebank dathet meer is dan enkel een vacaturesite. De campagne en re-branding werden ondersteund door eentelevisiecommercial, OOH, radio en online advertising. In alle uitingen werd keer op keer bevestigd datNationale Vacaturebank meer is dan enkel een vacaturesite; Nationale Vacaturebank zet alles op alles voorjouw baan. Nou ja... Bijna alles.

RESULTATEN

Nationale Vacaturebank groeit harder dan ooit
Tijdens de campagneperiode nam de naamsbekendheid met 5% toe en groeide het aantal bezoekers en geplaatste vacatures.