Nationale Vacaturebank
Concurrenten als Indeed, Monsterboard en Google Jobs roepen om het hardst dat zij de beste vacaturesite zijn. Hoe zorgen we voor onderscheidend vermogen en verdiende aandacht voor Nationale Vacaturebank?

Nationale Vacaturebank is meer dan alleen een vacaturebank met de meeste vacatures, we doen ook ons best om ervoor te zorgen dat jij de baan vindt die bij je past.
Alles op alles voor jouw baan
We ontwikkelden de overall strategie en pay-off: “Alles op alles voor jouw baan”. Deze onderscheidende merkbelofte maakt Nationale Vacaturebank waar door alle mogelijke banen te
vinden, het vernieuwde platform met slimme filters en een persoonlijk advies van een carrière mentor.
uitwerking & middelen
Met een volledige re-branding en een gloednieuw platform laat Nationale Vacaturebank zich van haarsterkste kant zien. In de campagne, compleet in de vernieuwde stijl, bevestigt Nationale Vacaturebank dathet meer is dan enkel een vacaturesite. De campagne en re-branding werden ondersteund door eentelevisiecommercial, OOH, radio en online advertising. In alle uitingen werd keer op keer bevestigd datNationale Vacaturebank meer is dan enkel een vacaturesite; Nationale Vacaturebank zet alles op alles voorjouw baan. Nou ja... Bijna alles.

Resultaten
Nationale Vacaturebank groeit harder dan ooit. Tijdens de campagneperiode nam de naamsbekendheid met 5% toe en groeide het aantal bezoekers en geplaatste vacatures.