Domino challengers
Ze zijn snel, slim en super eigenwijs. Als je wilt dat ze blijven staan, vallen ze om. En als je wilt dat ze omvallen, blijven ze lekker staan. Maar laat je niet gek maken door Loco Choco of Linke Soep. Met een beetje geduld (en lekker veel stenen) maak je de mooiste bouwwerken.
Spaar zoveel je kan!
RTL4 Domino Challenge en PLUS zetten samen een nieuwe domino hype op de kaart. Van 22 mei t/m 2 juli spaar je bij PLUS voor Domino Challengers. Bij elke €15,- aan boodschappen krijg je een zakje met drie stenen. En hoe meer je spaart, hoe spannender het wordt. Voor deze campagne ontwikkelde Energize de TVC, online commercials & ads en een activatie.
Steel de show met Domino
Klaar voor het échte werk? We roepen alle kinderen op om te sparen én natuurlijk ook zelf aan de slag te gaan met de PLUS Domino Challengers. Maak jouw meest bijzondere dominobaan of show een vette dominotrick, film en deel hem en maak kans op steengoede prijzen. Maar meedoen is altijd prijs, want heb jij een video ingezonden dan krijg jij een gaaf diploma om de show mee te stelen. De ingezonden content wordt ook gedeeld op owned kanalen om nog meer te inspireren en activeren.