PLUS Kerst 2016
Rood aangelopen en al zwoegend boven het fornuis, en dat terwijl iedereen al aan tafel zit. Niet erg feestelijk, maar helaas nogal typerend voor de feestdagen. Veel mensen zijn vaak zo bezig met de voorbereidingen, koken en het op tijd serveren van een maaltijd dat dit vaak ten koste gaat van de samenhorigheid.
De voorpret van het buffet
Een online organisatietool waarmee de deelnemers vóór de feestdagen een digitaal buffet kunnen maken. Iedere tafel heeft een eigen organisator waarmee andere gasten door middel van een persoonlijk bericht werden uitgenodigd. Na het accepteren van de uitnodiging had iedereen de mogelijkheid om een buffetgerecht te serveren. En met een chatfunctie kon iedereen zich aanmelden voor de afwas. Zo lieten we de feestdagen rustig verlopen. Zo verliepen de feestdagen rustig en vooral gezellig.

Resultaten
De online organisatietool kreeg 69.199 unieke bezoekers. In de vier weken dat de campagne live was, werden er in totaal 749 tafels aangemaakt. Het resultaat was een buffet waar iedereen blij van werd. En het allerbelangrijkste; meer aandacht voor elkaar.