Energize verwelkomt vier nieuwe collega’s
Leander van Altena start als onze nieuwe Account Director. Na een korte periode van interim werkzaamheden bij diverse bureaus, sluit hij zich nu aan bij Energize om te bouwen aan klantrelaties en new business om zo ons succes te versterken. Anneloes van Dijck is de nieuwe Operations Manager, Elena Pieterson is begonnen als Office Manager en Ellen Hooghiemstra is lid geworden van de creatieve afdeling als Art Director. Zoals altijd komen alle goede dingen in vier!

Leander werkte hiervoor bij Rapp, Y&R en These Days op verschillende klanten. Zijn brede ervaring varieert van farmaceutica tot tech-bedrijven en alles daar tussenin en daarom een sterke aanwinst.

Anneloes stapt over van IPG Mediabrands. Ze was daar zes jaar werkzaam en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van inkoop, strategie en executie. Ze wilde een carrière move waar ze energie van zou krijgen en tijdens onze eerste meeting sloeg de vonk over.

Elena deed ervaring op als PA van de CMO van A.S.R. Verzekering. Na vier jaar vond ze het tijd voor verandering. Creativiteit geeft haar een energie boost, dus Energize was een ‘match made in heaven’.

Ellen heeft 15 jaar ervaring in de digitale communicatie. Voordat ze bij Energize kwam werkte ze als Art Director bij DigitasLBi op klanten als: Anne Frank Stichting, Audi en Centraal Beheer. Omdat ze haar all-round ervaring wilde verbreden was Energize een logische stap.