Bij PLUS spaar je nu voor gratis handpoppen van de Fabeltjeskrant. Het nostalgische programma was van 1968 tot 1989 te zien op de Nederlandse televisie. Ter ere van het 50 jarig bestaan is een animatiefilm gemaakt die nu draait in de Nederlandse bioscopen. Met de handpoppen van PLUS, maak je nu in een handomdraai je eigen fabeltje.
Van vijf van de karakters uit de film spaar je nu bij PLUS een gratis superzachte handpop. Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Willem Bever spelen de hoofdrol in de communicatie uitingen waarmee de spaaractie aangejaagd is. Je ziet ze terug in de pre-rolls en social ads, de poppenkast instructievideo maar ook als gifjes om de Instagram Stories mee te verrijken.

Om kinderen te activeren om met de handpoppen te spelen, is een online activatie ontwikkeld. Kinderen worden uitgedaagd hun eigen fabeltje te filmen en te uploaden op de actiesite. De leukste, spannendste of grappigste verhaaltjes maken kans op een iPad Mini. Kinderen kunnen inspiratie opdoen met de filmpjes van andere kinderen of influencers als de Zoete Zusjes.

Meer weten, of ook een Fabeltje maken?
Ga naar plusfabeltjes.nl