CMOtalk gaat internationaal
CMOtalk, de prijswinnende marketing podcast en het exclusieve marketingnetwerk, lanceert na zes succesvolle seizoenen de internationale show. Vanaf 1 juli 2021 zijn de eerste Engelstalige afleveringen te beluisteren op CMOtalk.global.

Founder en Managing Director Klaas Weima legt uit: "Ik heb het genoegen gehad om meer dan 70 topmarketeers uit Nederland te interviewen over een breed scala aan relevante marketingonderwerpen. Het bereik van de Nederlandse podcast groeit exponentieel. Met de opgedane ervaring zijn we overtuigd om internationaal waarde te creëren voor het marketingvak. Ik ben trots dat een groot aantal topnamen enthousiast zijn over het format en graag deelnemen aan de show".
Een blik achter de schermen
CMOtalk is al sinds 2015 te beluisteren. Sindsdien heeft de podcast serie een loyaal en groeiend luisterpubliek opgebouwd. In de Nederlandse podcast interviewt Klaas Weima, Founder en Managing Director van CMOtalk prominente CMO's over hun visie op het hedendaagse marketinglandschap.

Samen met de Britse co-host Adam Fields zal Klaas nu ook maandelijks wereldwijde marketingleiders interviewen. Waar Klaas een doorgewinterde marketingprofessional is met meer dan 20 jaar ervaring, is komiek en debatleider Adam met name geïntrigeerd door de wereld van marketing. Samen vormen ze een energiek duo dat erop gebrand is om alle geheimen van wereldwijde marketingiconen te ontrafelen en doen dat op een eigenzinnige wijze.

De interviews worden gepubliceerd op het AdForum-platform, Apple Podcasts, SoundCloud, Spotify, Stitcher, TuneIn en zijn uiteraard ook te beluisteren voor het Nederlandse publiek. Al het nieuws over de podcasts en het CMO netwerk wordt gedeeld op Linkedin, Facebook en Instagram en via de nieuwsbrief.