Centraal beheer
Centraal Beheer denkt al meer dan 100 jaar in oplossingen voor hun klanten en claimt dit op merkniveau al decennialang met ‘Even Apeldoorn Bellen’. Om alle oplossingen op één digitaal domein aan te bieden werd een online magazine geïntroduceerd.
CBA Testlab
Tegenwoordig kopen we steeds vaker producten via goedkope, internationale webshops, zonder dat we weten of deze wel voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen. Daarom ontwikkelden we Testlab; een serie van video’s waarin Centraal Beheer populaire producten controleert op veiligheid. Zo maakten we mensen bewust van de gevaren die producten met zich meebrengen en hielpen we de schade in de toekomst te beperken door de juiste oplossingen te bieden.

Vanuit een grote loods vol met gadgets geeft het Testlab-duo antwoord op vragen als ‘Kun je iemands geld stelen zonder diegene aan te raken?’ en ‘Kun je een beveiligingscamera om de tuin leiden?’. Op deze manier wordt Nederland op een luchtige manier geïnformeerd over de voor- en nadelen van deze populaire beveiligingsproducten.