PLUS Sonic Super Spinners
Bij PLUS kun je nu sparen voor spinners van Sonic The Hedgehog, Tails, Knuckles, Dr. Robotnik, Shadow en Amy Rose. Je kent ze vast wel uit die superleuke film! Van elk figuur zijn er maar liefst vier spinners. Word jij de spinnerkampioen van de straat? Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een spannende wedstrijd van. Spinnen maar!
Sonic super spinners draaien door
Er zijn maar liefst 24 Sonic Super Spinners en dat is goed nieuws. Want hoe meer spinners je spaart, hoe leuker het wordt. Ook kun je sparen voor een officiële Battle Arena en is er elke week een Limited Edition Spinner. Er is dus supersonisch veel om voor te sparen. Energize ontwikkelde voor deze campagne de TVC, online commercials en ads. Iedereen met spinnende banden naar PLUS!
Wie daag jij uit?
In de campagne focussen we ons op het plezier én de spanning van de Sonic Super Spinners. We zien twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. Om het battle-gevoel te versterken zijn de Sonic Super Spinners geanimeerd. Met flitsende effecten zien we een verdraaid spannende battle. De animatie eindigt in ‘real life’, waar we één van de Spinners tegen het krantje van opa aanvliegt. Opa, die verdacht veel lijkt op Dr. Robotnik, schrikt op. Gelukkig kan hij er om lachen.