WWF-Rangers Wereldvragen
WWF-Rangers, de kidsclub van WWF heeft als doel kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de natuur zodat zij later natuurbewuste volwassenen worden. WWF inspireert en activeert meerdere generaties om een betere wereld te creëren en daarvoor zelf in actie te komen.

Om de aanwas van nieuwe jeugdleden aan te wakkeren is een nieuwe propositie geïntroduceerd: de Rangers Wereldvragen. Voor €1,95 per maand steun je niet alleen de bijen, vissen en bomen, maar krijg je ook 12 wereldvragen én 12 spellen die je alles over de natuur vertellen.

Om de nieuwe propositie bij de doelgroep te promoten ontwikkelde wij display ads en een radio commercial. 
wat vertel jij?
Kids hebben een eindeloze nieuwsgierigheid naar het hoe, wat, waarom en stellen soms pittige vragen. Op veel vragen weten we het antwoord, maar op sommige vragen niet of niet goed. En wat vertel je ze dan? Met de campagne zetten we (groot)ouders aan het denken. Want wat weten zij eigenlijk over onze aarde?

We presenteren direct een oplossing, want als lid van Rangers Wereldvragen krijg je voor € 1,95 per maand, iedere maand een wereldvraag en een spel waarmee je de wereld een beetje beter leert kennen.