Charlie temple

Op een avond uit draag je een andere outfit dan een relaxavond op de bank of naar een sollicitatie. We wisselen van tas, schoenen of haardracht, maar je bril blijft vaak hetzelfde. Hoe inspireren we de doelgroep, om hun bril naast een noodzakelijk hulpmiddel, ook te zien als accessoire die je outfit helemaal compleet kan maken?

Hoe brengen we mensen in beweging?
Energize creëerde voor Charlie Temple een brand story en campagne die laat zien dat je voor welke gelegenheid ook altijd een bijpassende betaalbare en kwalitatieve bril kan vinden. Een nieuwe kijk op je bril: kleurrijk, fris en speels. Met verschillende momenten die om andere looks vragen inspireren we de doelgroep hun bril te zien als accessoire. En dankzij de vele USP’s van Charlie Temple is een kwalitatieve en matchende bril voor elke gelegenheid voor iedereen binnen handbereik.

Een bril voor ieder moment

Charlie Temple begrijpt als geen ander, dat een bril meer is dan alleen een noodzakelijk hulpmiddel om goed te kunnen zien. Een bril is ook als een accessoire. Je schoenen, je tas of je haardracht: je past het aan afhankelijk van de situatie. Waarom zou je dat niet met je bril doen? Daarom maakt Charlie Temple brillen betaalbaar, zodat jij je kunt kleden en stylen voor elke gelegenheid, outfit of mood. Of je nu gaat sporten, werken, een avondje uitgaat of thuis blijft chillen of de bank. Bij Charlie Temple vind je voordelige brillen voor elk moment.
 
Om dit idee van ‘bril als accessoire’ te claimen en de doelgroep te inspireren, creëren we een kleurrijke, frisse en speelse campagne waarin we verschillende momenten laten zien die ieder om een andere look en bril vragen. 

Uitwerking & middelen

Om de nieuwe brand story onder de aandacht te brengen is gebruik gemaakt van een doorlopende tv en social campagne waarbij diverse commercials en tag-ons voorbij komen. In deze commercials wordt keer op keer duidelijk waar Charlie Temple voor staat: een passende bril die past bij een moderne doelgroep die geeft om styling en uiterlijke verzorging.

Zo koop je bij Charlie Temple kwaliteitsbrillen vanaf € 29,- die je al de volgende dag in huis hebt. Je hebt de keuze uit een rijk assortiment van 145 brillen en 137 zonnebrillen met 13 kleuren glas. Voor een goede fit kun je eindeloos brillen passen in de virtuele paskamer óf een van de pasbrillen bestellen om thuis uit te proberen.