Escape je provider: ontdek T-Mobile Thuis
Consumenten betalen onnodig te veel voor hun internet, TV en telefonieabonnement. De markt van providers voor thuisabonnementen wordt gedomineerd door KPN en VodafoneZiggo. Jarenlang hadden zij vrij spel, wat o.a. resulteert in jaarlijkse verhogingen van de abonnementsprijzen. T-Mobile vindt dat dat anders moet. Om de consument meer keuze te bieden lanceerde T-Mobile begin 2018 een thuispropositie onder de naam T-Mobile Thuis.

De klantenbase is hard gegroeid, maar om steviger concurrentie te bieden tegen het machtsblok KPN en VodafoneZiggo, is verdere groei vereist. T-Mobile is van oudsher bekend als mobiele provider. Met bijna 5 miljoen mobiele abonnees ligt daar een enorme kans. Hoe verleiden we de mobiele klanten om over te stappen van concurrerende thuisproviders naar T-Mobile Thuis en zo hun huidige abonnement uit te breiden?
Escape je provider: maak kennis met T-Mobile Thuis
Om bekendheid met de propositie te vergroten ontwikkelden we een uitdagende, digitale game. Hierin zijn elementen van een escape room verweven met verschillende kleine challenges. In het spel speel je in vier kamers een spel. In iedere kamer staat een van de producten uit het T-Mobile Thuis portfolio centraal.

Door de spellen te spelen en puzzels op te lossen ontdek je de voordelen van T-Mobile Thuis. Zo ben je steeds een stapje dichter bij de ontsnapping aan je huidige provider. Ontsnap je binnen 2 minuten? Dan maak je 5 keer per maand kans op een LG Thinq Smart Speaker.

Nieuwsgierig naar T-Mobile Thuis? Je speelt de game op escapejeprovider.t-mobile.nl
Robin Pas, Creative Director:
"De digitale game op basis van de populaire escape rooms vormt een perfecte manier om mobiele klanten op interactieve wijze kennis te laten maken met de Thuis propositie van T-Mobile."
T-Mobile Thuis: het beste aanbod & flexibiliteit tegen een vaste scherpe prijs.
Met een T-Mobile Thuis abonnement haal je snel internet, TV en telefonie in huis. Je bepaalt helemaal zelf waar jij voor betaalt. Zo stel je zelf je pakket samen, met alleen de diensten die jij nodig hebt. Ook kun je maandelijks je TV pakketten en internet snelheid aanpassen. Dat alles voor een vaste scherpe prijs en zonder jaarlijkse verhoging van de abonnementsprijzen. Mobiele klanten van T-Mobile hebben extra voordeel, zoals extra TV-pakketten, meer snelheid, meer data en meer korting op je mobiele abonnement.