PLUS x Joseph Joseph
Jij doet je uiterste best om een lekkere maaltijd te maken, maar voor je het weet is je keuken een rommeltje of loopt het in de soep. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom spaar je van 24 mei tot en met 11 juli bij PLUS voor de 7 superhandige keukenhulpjes van Joseph Joseph. Hoe enthousiasmeren we boodschappers voor deze hulpjes in de keuken?

We maakten de spaaractie leuk door de keukenhulpjes neer te zetten als ware superhelden die jou te hulp schieten in een drukbezette keuken.
Koken wordt een koud kunstje
De keukenhulpjes van Joseph Joseph hebben allemaal hun eigen unieke krachten. Het zijn niet zomaar keukenhulpjes, ze kunnen allemaal iets extra’s. Met Scoop de vergietlepel, kun je opscheppen en afgieten. Met Maatbeker 2-in-1 meet je met grote en hele kleine maten. We brengen deze superhandige keukenhulpjes tot leven in een geïllustreerde wereld, waar zij als ware superhelden te hulp schieten.

Uitwerking & middelen
De hulpjes spelen de hoofdrol in de digitale campagne. In online video komen ze in een drukbezette keuken in actie. Via instore narrowcasting laten we zien wat ieder keukenhulpje zo verrassend handig maakt. Of neem met de Facebook Instant Experience een kijkje in de keuken en ontdek hoe je met de keukenhulpjes in een handomdraai iets lekkers op tafel zet. Je ziet hoe alle tools werken en mix ’n matcht  de juiste tools met de juiste ingrediënten en recepten om optimaal te genieten van goed eten.