Greetz moederdag
Met moederdag zet je je moeder in het zonnetje tijdens een bezoekje, met een kaart, een zelfgemaakte tekening of we gaan er samen op uit. Moederdag 2020 is anders, omdat we fysiek niet bij elkaar kunnen zijn. Hoe laten we alle moeders in deze ongewone tijd toch weten dat zij geweldig zijn?

We voegen emotionele waarde toe aan de videoboodschap, door deze heel persoonlijk te maken en gebruik te maken van herkenbare koosnaampjes. In de aanloop naar de campagne werd gebruik gemaakt van Beloning: jij maakte kans om je moeder op bijzondere wijze te laten weten hoe speciaal zij is met jouw moment of fame op TV.
mama je bent geweldig
Veel mensen hebben een eigen manier om hun moeder aan te spreken: mama of mammie, maar soms ook met een heel eigen koosnaam. Hoe liefkozend je je moeder ook aanspreekt, deze moederdag zeg je op jouw manier dat je haar geweldig vindt, met Greetz.

Omdat we elkaar in 2020 niet altijd in levende lijven konden zien, brengen we in video een ode aan alle moeders van Nederland. We activeren mensen hun moeder op geheel eigen wijze te verrassen met een persoonlijke videoboodschap.

Uitwerking & middelen
We roepen via de online kanalen van Greetz op in een videoboodschap waarin je je moeder aanspreekt met haar koosnaam te laten weten dát en waarom ze zo geweldig zijn. Of dat nu is omdat ze de lekkerste appeltaart maakt, of een goede shoppingpal is. Daarmee ontwikkelden we een TVC ontwikkeld die alleen op moederdag werd uitgezonden. Een uitgebreide ode aan de moeders werd uitgezonden via Instagram TV.