Goed eten doet je goed
Het begin van het nieuwe jaar. Stiekem heeft het overgrote deel van de mensen goede voornemens aan het begin van het nieuwe jaar. Zoals meer bewegen of gezonder eten. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want een gezonde levenstijl: hoe doe je dat?

Er is zoveel informatie te vinden over gezonde voeding. Je kunt er helemaal in verdiepen en verliezen, maar het moet ook leuk blijven. Dus met een knipoog naar de wereld van de fitgirls en -boys gebruikt PLUS haar gezonde verstand en helpen we mensen met informatie en inspiratie op weg naar een gezonde(re) levensstijl. 

PLUS maakt gezond eten makkelijk

Wel of geen koolhydraten eten? En hoe zit het nu met de eiwitten, verzadigde vetten, mineralen en snelle en langzame fruitsuikers? Voor als het je allemaal gaat duizelen schiet PLUS je met gezond verstand te hulp. Met voedzame en lekkere recepten, scherp geprijsd groente en fruit of de juiste informatie, zoals de vezelmeter bij brood of uitleg bij de belangrijkste voedingsstoffen op de etiketten.

Uitwerking & middelen
In een serie van online video's inspireren we met gezondere keuzes. Van een kommetje ingewikkelde eiwitten, vezels en langzame suikers, tot geknipte vitamine C. We dagen uit om meer te weten te komen over hoe je makkelijk gezonde keuzes maakt en hoe PLUS je daarbij helpt op plus.nl/gezond. Op social kanalen, zoals Instagram, Facebook en Pinterest, inspireren we de doelgroep met makkelijke, gezonde èn lekkere recepten en producten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten.