Titel
Titel
PLUS Sonic Razende Runners
De Sonic Razende Runners rollen als een dolle en zijn te sparen bij PLU. Met deze supersonisch snelle runners kun je de strijd aan gaan met je vriendjes en vriendinnetjes. De Sonic Razende Runners zijn niet bij te houden, maar wel te sparen! 
Ze rollen als een dolle
De Sonic Razende Runners zijn niet bij te houden, maar wel te sparen! In totaal zijn er maar liefst 24 en je ontvangt bij elke 15 euro aan boodschappen één runner. Alle bekende karakters zijn van de partij: Sonic, Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Shadow en Amy Rose. Van elk karakter zijn er vier verschillende runners, dus begin snel met sparen en maak je collectie compleet.

De enige echte runners track
Wil je écht flitsende wedstrijden houden met je Sonic Razende Runners? Kom dan op zaterdag 10 juni naar PLUS. Bij een besteding van minimaal 20 euro aan boodschappen ontvang je namelijk een Runners Track. Deze baan is speciaal ontworpen voor de Sonic Razende Runners en biedt verschillende spellen om de strijd aan te gaan. Op de verpakking en via TikTok video's leggen we de verschillende spellen uit.